Sistemi pametnega odklepanja - SLAVEC-PRO d.o.o.

S pametnimi ključavnicami do še več udobja in varnosti

Seznam funkcij je dolg: od izbire načina odklepanja (tipkovnica, prstni odtis, daljinec, telefon, internet...) do časovnega omejevanja dostopanja, sledenja zgodovini, odklepanja na daljavo in kombinacije z alarmi. Vsi elektronski sistemi ohranjajo mehansko zaklepanje - nadomeščajo le klasični ključ z naprednejšimi metodami prepoznavanja pravice vstopanja. V večini primerov je možno vrata nadgraditi z elektronskimi rešitvami brez večjih posegov v obstoječe okovje.


Elektronski cilinder s tipkovnico Entry Easy 7601

Od 298,00 €

Secu Entry 7601 je elektronska ključavnica, ki jo lahko odpiramo z tipkovnico (preko 6 mestne kode) ali s telefonom. Priložena sta tudi 2 mehanska ključa za uporabo v sili (izpad elektrike itd). Primerno za vgradnjo tako na nova ali obstoječa vrata. Z mostom BRIDGE 5670 pa lahko vaša vrata odpirate na daljavo preko interneta - zelo primerno za najemniška stanovanja in počitniške objekte, kjer gostje vstopajo z njim dodeljeno in časovno omejeno kodo!


Elektronski cilinder Entry home 5000

Od 160,00 €

Odpiranje vrat s pomočjo telefona ali tipkovnice SecuEntry 5000.


Elektronska tipkovnica Entry 7711

Od 79,00 €

Tipkovnica ENTRY 7711 KP PIN z osvetljeno tastaturo komunicira z cilindrom preko   Bluetooth povezave. Za odklepanje je potrebna 6 mestna koda.


Wifi Bridge Entry 5670

Od 139,90 €

Preko aplikacije BURGsmart (brezplačno za iOS in Android) s pametnega telefona pošljete signal mostu, ki je integriran v vaš domači WLAN. Le ta posreduje šifriran in zato varen signal Bluetooth v vaš elektronski vratni cilinder (do štiri metre daleč). To omogoča vašim gostom, da lahko vstopajo brez ključev ali drugih medijev.

+386 (0)51 669 066

info@slavecpro.si