Blago, naročeno v spletni trgovini www.slavecpro.si gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, običajno še isti dan oziroma najkasneje v 2 delovnih dneh po potrditvi naročila. Potrditev naročila prejmete na e-mail naslov, ki ste ga navedli ob registraciji. Za nekatere izdelke v spletni trgovini je rok dostave tudi do 14 delovnih dni.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Običajno je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da lahko dostavo pričakujete že naslednji dan (dostava v Sloveniji). Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti (pri tem določene dostavne službe zaračunavajo dodatne stroške vročanja).

Dostava blaga

Slovenija

Znotraj Slovenije je poštnina brezplačna za nakupe nad 100,00 EUR. Za nakupe pod to vrednostjo pa dostavo zaračunavamo in sicer 4,88 EUR/paket.

Izven Slovenije

Država
Cena
Čas prenosa
Brezplačna dostava
Italija, Avstrija, Nemčija, Nizozemska, Hrvaška
8,00 €
2-6 dni
Brezplačno za naročila nad 100 €
Druge EU države*
15,00 €
3-8 dni
Brezplačno za naročila nad 150 €
Druge EU države**
25,00 €
3-8 dni
Brezplačnoza naročila nad 250 €
Druge države***
40,00 €
6-12 dni
Brezplačnoza naročila nad 500 €

*Luksemburg, Danska, Belgija, Francija, Gibraltar, Češka, Slovaška, Madžarska, Poljska, Velika Britanija

**Norveška, Bolgarija, Andora, Guernsey, Finska, Španija, Švedska, Švica, Grčija, Portugalska, Malta, Monako, San Marino, Vatikan, Črna gora, Litva, Estonija, Irska, Jersey, Latvija, Lihtenštajn, Ciper, Romunija, Turčija, Srbija, Bosna in Hercegovina, Albanija, Gruzija, Makedonija, Kanarski otoki

*** Združene države Amerika, Kanada, Islandija

Čas prenosa je čas v delovnih dneh, ki ga paketna služba potrebuje za prenos pošiljke. Naročeno blago bo poslano s Pošto Slovenija. V povezavi z izbranim načinom plačila pa lahko nastanejo še dodatni stroški transferja denarja, ki jih navajamo v nadaljevanju. Strošek transferja denarja krije kupec sam in to direktno dostavni ali finančni ustanovi.

Plačilo po povzetju

Blago vam bo poslano po povzetju. Ob prejemu je potrebno plačati vrednost naročenega blaga skupaj z morebitno poštnino in stroškom »plačila blaga z odkupnino« skladno s veljavnim cenikom dostavne službe (Pošta Slovenije,…), saj je to njihov strošek. V tem primeru morate biti ob prevzemu osebno prisotni saj je možno plačilo z gotovino oz. pri določenih dostavnih službah tudi s plačilno kartico. Znesek poštnine v skladu z zgoraj navedenim cenikom.

Znesek poštnine v skladu z zgoraj navedenim cenikom.

Z nakazilom na račun

Pri izbiri tovrstnega plačila boste avtomatsko prejeli ponudbo/predračun na elektronski naslov, ki ste ga ob vašem naročilu navedli. Pri tem je potrebno poravnati vrednost naročenega blaga skupaj z morebitno poštnino. Banka pa vas bo kot običajno bremenila za stroške bančne transakcije v skladu z njeno trenutno veljavno tarifo. Po prejetju vašega plačila na naš TRR sledi dobava v dogovorjenem roku.

Znesek poštnine v skladu z zgoraj navedenim cenikom.

Paypal

Imetniki PayPal računa, lahko plačata naročeno blago s sredstvi, ki jih ima na računu v skladu s pravili PayPal poslovanja. Pri tem je potrebno poravnati vrednost naročenega blaga skupaj z morebitno poštnino.

Znesek poštnine v skladu z zgoraj navedenim cenikom.

S plačilno kartico

S plačilno kartico: Nakup s plačilnimi karticami se izvede preko banke v skladu z njihovimi pravili poslovanja. Pri tem je potrebno poravnati vrednost naročenega blaga skupaj z morebitno poštnino.

Znesek poštnine v skladu z zgoraj navedenim cenikom.

Osebni prevzem v poslovalnici

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovni enoti SLAVEC-PRO, d.o.o., Selce 17, 6257 Pivka, kjer pa stroškov dostave ni.

V kolikor je naročeno blago na zalogi in so vsi pogoji za prevzem izpolnjeni (plačilo) je prevzem možen že isti dan. V obratnem primeru pa boste obvestilo za prevzem prejeli na vaš e-mail. Plačilo je možno direktno v poslovalnici z gotovino oz. predhodno preko TRR, plačilne kartice ali PayPal-a.

Istočasno pa si boste v naši trgovini lahko pregledali in morebiti izbrali kaj iz ostale ponudbe izven programa spletne trgovine.

+386 (0)51 669 066

info@slavecpro.si